Corona

Corona slår hårt mot stenhuggeriet! Pandemin stoppade såväl den stora besökshelgen Vårrundan som öppningen av Råbäcks Café. Den planerade ungdomsverksamheten med servering och guidning kan därmed tyvärr inte genomföras i år. Dessutom har säsongens alla gruppvisningar blivit avbokade. 

Men vi har Öppet hus sista lördagen i månaden mellan 11 och 15 ända fram till och med november och då är alla välkomna att besöka våra verkstäder! 

Vi har också kört sommarens båda stenhuggarkurser som planerat.

2020 blir ett alldeles särskilt år och säkerheten för såväl våra besökare som våra medlemmar måste gå i första hand. Särskilt med tanke på att många av våra aktiva är 70-plussare. Nu gäller det att hålla ut tills vi får bättre tider. Och glöm inte hur fint det är i Råbäcks hamn, en plats värd att besöka året om!