Corona

Corona har slagit hårt mot stenhuggeriet under 2020! Pandemin stoppade de stora besökshelgerna Vårrundan och Höstrundan. Råbäcks Café kunde inte öppnas, med följd att den planerade ungdomsverksamheten med servering och guidning fick ställas in. Dessutom blev årets alla gruppvisningar avbokade. 

Vi har däremot kört sommarens båda stenhuggarkurser som planerat och vi har haft öppet sista lördagen i månaden från juni till oktober. Och våra aktiva medlemmar har varit igång i verkstäderna nästan som vanligt under större delen av året.

Stenhuggeriet är nu stängt för besök under resten av säsongen och nästa ordinarie öppethållande blir lördagen den 27 mars 2021.

2020 blev ett alldeles särskilt år och säkerheten för såväl våra besökare som våra medlemmar har fått gå i första hand. Särskilt med tanke på att många av våra aktiva är 70-plussare. Nu gäller det att hålla ut tills vi får bättre tider. Och glöm inte hur fint det är i Råbäcks hamn, en plats värd att besöka året om!